Selecteer een pagina

Over HandsOn Gloves

Mijn naam is Martinus Hoekstra. Al enige jaren ben ik actief als trainer van paarden. Wat ik hoofdzakelijk doe is het beleren van jonge paarden en keuringsklaar maken/voorbrengen.

Toen ik in 2016 in de Verenigde Staten op vakantie was, kwam ik bij toeval in contact met Jay Michaelson, de bedenker en producent van HandsOn Gloves. Hij vertelde mij over zijn product en was zeer enthousiast. Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie sceptisch; op het eerste gezicht leek zijn product niet heel vernieuwend.
Echter, toen ik bij thuiskomst het setje poetshandschoenen dat ik van Jay mee had gekregen getest had, was ik verkocht. Dit product zou ook verkrijgbaar moeten zijn voor alle dierenliefhebbers in Nederland!

Redenen voor mij om HandsOn Gloves te gebruiken:
–          Veel meer contact met je paard (ook zeer praktisch bij jonge paarden);
–          De handschoenen glijden niet van je handen;
–          Je kunt HandsOn Gloves zowel nat als droog gebruiken, dus ook bij het wassen voor wedstrijden of keuringen;
–          De paarden vinden het heerlijk!

Inmiddels werken we samen met een fantastisch team om de vraag naar HandsOn Gloves in goede banen te leiden.

 

Pin It on Pinterest